Какви качества проявяваме като майки и бащи, според астрологията?Млад по сърце, ОВЕНЪТ се

...
Какви качества проявяваме като майки и бащи, според астрологията?Млад по сърце, ОВЕНЪТ се
Коментари Харесай

Зодиите като родители

Какви качества проявяваме като майки и татковци, съгласно астрологията?

Млад по сърце,  ОВЕНЪТ  се любува на детските игри, изключително в случай че детето му е авантюрист по природа. Родителският му жанр е по-скоро другарски, в сравнение с непоколебим. Този родител среща най-големи компликации с интроспективните и търсещите уединение деца.

ТЕЛЕЦЪТ  е съзнателен родител, залага на дисциплината и рутината. Децата му се радват на доста добре структурирана среда. Няма изключително място за спонтанност, само че практическата креативност се предизвиква.

Макар да играят с наслада с децата си,  БЛИЗНАЦИТЕ  се отнасят към тях като към дребни възрастни. Очакват да въдворяват дисциплинираност посредством разсъждения. Затвореното или интровертното дете обърква родителя от този знак.

Преливащият от майчински чувства  РАК  е грижовен и деликатен, обезпечава любяща фамилна среда. Ако обаче стигне до прекаленост, любовта му може да бъде толкоз собственическа, че да попречва развиването на детето.

Родителят Рак се изпълва със боязън, в случай че детето прояви и най-малка доза авантюризъм, и става яростен, в случай че то бъде застрашено от заплаха - реална или мислена.

ЛЪВЪТ  е топъл, палав и изобретателен родител. Гордее се, че насърчава децата си да изследват света и да творят. А от тях се чака да се показват изключително добре, следвайки лъвския модел.

Родителите  ДЕВА  се грижат извънредно отдадено за своите деца, поддържат ги и възнамеряват деликатно бъдещето им. Те слагат високи стандарти и одобряват съществено неуспеха да бъдат достигнати..., само че единствено тъй като с цялото си сърце желаят най-хубавото на детето.

Родителите  ВЕЗНИ  обичат да играят със своите деца, стига в игрите да няма борба. Те дисциплинират по-скоро с мекост и деликатност, в сравнение с със строги правила.

Но стремежът на Везните към съвършенство може да докара до високи стандарти и условия, изключително когато става дума за академична работа.

СКОРПИОНЪТ  приема съществено отговорността си като родител и още от началото вкарва ред във всекидневието на детето. Той залага на дисциплината и следва твърдо открити правила за образование.

Насърчава дребното да открива чудесата на природата и да поема опасности в проучването на света в близост.

Продължението вижте на страницата на Новите родители
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР